Slavimo još jednu uspešnu digitalizaciju dostave - ovaj put za AWT Hrvatska. Ovim putem želimo iskazati zahvalnost i uzbuđenje što su izabrali Artronic i naša SkyTrack rešenja kao svoj alat za borbu protiv kompleksnosti logističkih procesa. Sigurni smo da će nakon ove implementacije njihovo poslovanje preći na viši nivo te da će promena u produktivnosti zaposlenih doneti dugoročne uštede i benefite za kompaniju. 

Šta je digitalizacija dostave?
Digitalizacija dostave je trenutno jedan od najprestižnijih, a time i najtraženijih rešenja u svetu logistike. Velike kompanije žele da imaju bolju kontrolu nad svojim logističkim procesima kako bi osigurali da su oni ispravno odrađeni te da je efikasnost svakog procesa na najvišem mogućem nivou.
 
Ovo su samo neki od brojnih benefita ovog rešenja:
 
✔Opsežna dokumentacija tokom dostave je sada stvar prošlosti; Artronic rešenja omogućila su da je sva dokumentacija lako dostupna putem tableta.
 
✔Digitalizacija dostave unapređuje poslovne procese kao i sam kvalitet dostave.
 
✔Putem Track&Trace sistema dobijaju se real-time informacije za prodajnu silu te potpunu vidljivost procesa koja je dostupna i kupcu i dostavljaču.
 
✔Podaci na tabletu su 100% ažurirani i sinhronizovani sa skladišnim sistemom.
 
✔Transparentnost procesa dostave (gde je kamion, koju robu ima, šta je dostavljeno, itd.) i praćenje voznog parka.
 
✔Digitalni dokumenti na dostavi se pretvaraju u vrednosni papir koji se kasnije skladišti u digitalnoj arhivi.